Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα νέων Footbal Leugue Πανθρακικός ΟΦΗ 1-0

Νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η ομάδα νέων του Πανθρακικού,
απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιάννης Γωνιάδης στο 12ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ. Παρά το κρύο και τον δυνατό αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ κατάφεραν και επιβλήθηκαν από νωρίς στον αγωνιστικό χώρο. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Δήλωσαν μετά τον αγώνα:
 Νίκος Σταματέρης:
«Παίξαμε πολύ δυνατά και με πολύ πάθος., κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και κερδίσαμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς, κρατήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και ευτηχήσαμε να πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς που μας διατηρούν στην πρώτη θέση για το κυνήγι του πρωταθλήματος».


Γιάννης Γωνιάδης:
«Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας απ’ την πλευρά της ομάδας μας και νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη. Παίξαμε καλύτερα, είχαμε πάθος και δύναμη. Οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν για να γίνει ένα παιχνίδι με περισσότερα γκολ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια σημασία έχει η νίκη, καθώς μας διατηρεί στην πρώτη θέση. Κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου θα κυνηγήσουμε και πάλι τη νίκη. Πιστεύω πως αν νικήσουμε, θα είναι μια καθοριστική νίκη, που θα κλειδώσει το πρωτάθλημα για μας».


Πολλά-πολλά μπράβο στα Παιδιά!