Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα νέων Footbal Leugue Εθνικός Πανθρακικός 2-1

Σκληρός αγώνας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έγινε μεταξύ του Εθνικού Πειραιως και του Πανθρακικού. Τα παιδιά μας ηττήθηκαν με σκορ 2-1, σε έναν αγώνα που κάθε άλλο παρά διαφήμιζε τον αθλητισμό. Η ομάδα του Εθνικού ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και να κάνει το 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Τα Πανθρακικάκια κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Λειβαδιώτη. Τα γκολ για τον Εθνικό πέτυχαν οι Κτασιγιάννης και Ντούλιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανθρακικός δέχτηκε 2 κόκκινες κάρτες, μία στον Νόβες και μία στο Βοσνακίδη, που αναμείχθηκε στη φάση προσπαθώντας να χωρίσει τους παίκτες που είχαν εμπλακεί σε αψιμαχία. Αρκετό ξύλο στο γήπεδο, ενώ επίθεση δέχτηκε και ο Νίκος Ιωσηφίδης καθώς και ο παίκτης της ομάδας μας, ο Αράπογλου με ομπρέλα στο πρόσωπο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν επετράπη στον Σταματόπουλο και τον Τριανταφυλλίδη να αγωνιστούν, καθώς ο διαιτητής του αγώνα θεώρησε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δελτία υγείας (ή όπως αλλιώς λέγονται) των συγκεκριμένων παιδιών.


Τα παιδιά παίζουν τώρα τη Μ. Πέμπτη τον εξ αναβολής αγώνα με την Καρδίτσα και ο επόμενος αγώνας τους είναι εντός με την Ηλιούπολη. Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί δίπλα τους.

Βαθμολογια

Παναιτωλικος 68
Πανθρακικος 66
Πιερικος 62
Εθνικος 60
Δοξα Δραμας 53
ΠΑΣ Γιαννινα 52
Λεβαδειακος 49
Καλλιθεα 48
Εθνικος Αστ. 46
Θρασυβουλος 43
Διαγορας 42
Τρικαλα 36
Αγροτικος Αστ. 34
Βεροια 30
ΟΦΗ 29
Ηλιουπολη 28
Ιωνικος 21
Αναγεννηση Κ. 15





Αναγεννηση Κ. έχει 4 αγώνες λιγότερους
Εθνικος,ΠΑΣ Γιαννινα,Τρίκαλα έχουν από 2 αγώνες λιγότερους
Πανθρακικος,ΟΦΗ 1 έχουν από ένα αγώνα λιγότερο